top of page

Konsert

Terje Nilsen altså
4B9A8677-2 copy.jpg

Om konserten 
Sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad, danner Iren Reppen en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen. Terje var den cooleste av de coole. Fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skreiv tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om øl, om forskjeller. Og ikke minst om seg selv. Briljant gjort alt sammen selvsagt. 
 
Iren Reppen sier: 
-Jeg var så heldig å både få møte og synge med Terje, men til tross for det, ble ikke mannen mindre mysteriøs. Musikken og universet som finnes i tekstene hans har alltid blandet seg sammen med hvem jeg tror Terje er. Og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det sånn. 
 
Disse mysteriene rundt Terje danner rammen for dette forsøket på å smitte deg med Nilsen-dilla. Og ja, vi skal spille både kjente og mindre kjente låter. Jeg tror Terje ville likt at vi lagde en konsert til hans ære på vår måte. Derfor tør jeg. Motet forsterkes av at jeg ikke er alene. Vi er en trio. En fin og morsom en. 

Foto: Monica Jenssen, ARTandEYE Studio

Konsert

Det e hardt
20210421-dnt-bitch-0511.jpg

«Det e hardt» synger Iren Reppen med et glimt i øyet. Hun fabulerer over menn, over samliv og over det å stadig ville videre i livet. Alle de snodige valgene vi tar. Sammen med sine musikere skaper hun en personlig konsert som kan få deg til å både gråte og le. Kanskje er det lett å konkludere med at «Det e hardt» dette livet. Men da er det viktig å ha det gøy mens det pågår.
(Foto: Dag Jenssen)

Forestillingen

Det e hardt å være bitch.
20210421-dnt-bitch-0645.jpg

Iren Reppens kritikerroste konsertforestilling. Sammen med bandet sitt forteller Iren historien om jenta fra Harstad som ble teatersjef, og hvordan det gikk. (Foto: Dag Jenssen)

Manus: Iren Reppen
Musikk: Svein Gundersen
På scenen: Iren og tre musikere
Produsert i samarbeid mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland teater og Iren Reppen
 

terningkast.PNG

Musikalsk foredrag om ledelse
Det e hardt

20210421-dnt-bitch-0401.jpg

Iren Reppen sin kritikerroste konsertforestilling «Det e hardt å være bitch.» handler om ledelse og makt.  Iren har hatt flere lederposisjoner i norsk kulturliv, og var blant annet første kvinnelige teatersjef på Hålogaland Teater. Det er blitt et foredrag med fengende musikk, smittende humor og treffsikre refleksjoner, der hun byr på seg selv, og inviterer deg med på reisen.

 

Iren er en mester til å skape avslappet stemning, latter og glede. Hun binder sammen arrangementet ditt og underholder stilig, morsomt og med glimt i øyet. Med seg på scenen har hun noen av Norges aller beste musikere.  Alle tekster er av Iren Reppen. Musikk av Svein Gundersen. 

 

«Lederskap berører oss som hele mennesker – ord kan fort bli fattige på en lederkonferanse. Vi trenger sang og musikk for å kjenne alle dimensjonene. Det gir Iren Reppen med band oss gjennom forestillingen «Det e hardt å være b**ch».»

Hilde Harwiss, prosjektleder for Nasjonalt ledernettverk i tverrfaglig spesialisert rusbehandling.

E det hardt å være Peer?
- en konsert med Iren Reppen

Iren.jpg

«E det hardt å være Peer?»  Med Irens erfaring som kunstnerisk leder i Peer Gynt A/S gjennom fem år, får publikum både en kvalifisert guide gjennom handlinga i Peer Gynt, og en konsert med masse energi og glede.

«Sangtekstene fra mine tre show er min historie. Mitt liv. Jeg så en sammenheng mellom egne sangtekster, og Peer sitt liv. Det ga meg ideen om en reise gjennom handlingen i Peer Gynt basert på sangene fra mitt repertoar.» Sier Iren.

«Fabelaktig konsert i luftegården på Galleri Fenka, Levanger. Iren er litt av et fyrverkeri og stemningen kunne ikke blitt bedre.» Elisabeth Ben Riala, eier av Galleri Fenka.

bottom of page