Forestillingen

Det e hardt å være bitch.
20210421-dnt-bitch-0645.jpg

Iren Reppens kritikerroste konsertforestilling. Sammen med bandet sitt forteller Iren historien om jenta fra Harstad som ble teatersjef, og hvordan det gikk. (Foto: Dag Jenssen)

Manus: Iren Reppen
Musikk: Svein Gundersen
På scenen: Iren og tre musikere
Produsert i samarbeid mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland teater og Iren Reppen
 

terningkast.PNG

Konsert

Det e hardt
20210421-dnt-bitch-0511.jpg

«Det e hardt» synger Iren Reppen med et glimt i øyet. Hun fabulerer over menn, over samliv og over det å stadig ville videre i livet. Alle de snodige valgene vi tar. Sammen med sine musikere skaper hun en personlig konsert som kan få deg til å både gråte og le. Kanskje er det lett å konkludere med at «Det e hardt» dette livet. Men da er det viktig å ha det gøy mens det pågår.
(Foto: Dag Jenssen)

Musikalsk foredrag om ledelse
Det e hardt

20210421-dnt-bitch-0401.jpg

Har pandemi og hjemmekontor påvirket forholdet mellom ledelse og ansatte? Iren Reppen tilbyr et befriende ujålete foredrag, der fengende musikk, latter og refleksjoner kan bidra til at du får lyst til å lufte egne tanker og ønsker, uansett om du er leder eller ikke. Passer for alle som er, har vært, eller har vært utsatt for ledere. Det passer på strategiseminar, lederkonferanser, kickoff og som et energisk innslag på enhver konferanse.

(Foto: Dag Jenssen)

E det hardt å være Peer?
- en konsert med Iren Reppen

Iren.jpg

Med Irens erfaring som kunstnerisk leder i Peer Gynt A/S gjennom fem år, får publikum både en kvalifisert guide gjennom handlinga i Peer Gynt, og en konsert med glimt i øyet.

 

«Sangtekstene fra mine tre show er min historie. Mitt liv. Jeg så en sammenheng mellom egne sangtekster, og Peer sitt liv. Det ga meg ideen om en reise gjennom handlingen i Peer Gynt basert på sangene fra mitt repertoar.» Sier Iren.

 

Iren laget «Det e hardt å være mainn» i 1994, CD-innspilling i 1995 og TV-versjon samme år.  «Det e hardt å være to» ble laget i 2005, og turnerte Norge med Riksteatret. I fjor hadde hun premiere på showet «Det e hardt å være bitch.» som hun fremdeles spiller.

 

Sangene fra «Det e hardt å være mainn» og «Det e hardt å være bitch.» ligger tilgjengelig på Spotify.

Sangtekster: Iren Reppen
Musikk: Svein Gundersen