Mine kommende arrangement

Iren Reppen med band spiller konsert 2. juni på Fyr Gastropub, Sætre i Hurum

«Det e hardt» synger hun med et glimt i øyet, mens hun fabulerer over menn og samliv, over det å stadig ville videre i livet og om alle de snodige valgene vi tar. Kanskje er det lett å konkludere med at «Det e hardt» dette livet, men det er viktig å ha det gøy mens det pågår. Fyr Gastropub er et lokalt treffsted, med mange arrangement innen musikk og kulturliv. Det ligger idyllisk plassert mellom torget og havna på Sætre.

Klikk her for billettbestilling

«E det hardt å være Peer?» - Konsert i Galleri Fenka, Levanger 30. juli kl. 14.00

fenka.PNG

Med Irens erfaring som kunstnerisk leder i Peer Gynt A/S gjennom fem år, får publikum både en kvalifisert guide gjennom handlinga i Peer Gynt, og en konsert med glimt i øyet.


«Sangtekstene fra mine tre show er min historie. Mitt liv. Jeg så en sammenheng mellom egne sangtekster, og Peer sitt liv. Det ga meg ideen om ei reise gjennom handlinga i Peer Gynt basert på sangene fra mitt repertoar.» Sier Iren. Hun laget ”Det e hardt å være mainn” i 1994, CD-innspeling i 1995. TV-versjon samme år.  ”Det e hardt å være to” ble laget i 2005 og turnerte Norge med Riksteatret. I fjor hadde ho premiere på showet «Det e hardt å være bitch» som hun fremdeles spiller.
Sangtekster: Iren Reppen. Musikk: Svein Gundersen

«Det e hardt å være bitch» - Konsert på Rudi Gard 11. august

Iren Reppen er skodespelar, sanger, teatersjef og var kunstnerisk ansvarleg for Peer Gynt på Gålå i ei årrekkje. I august kjem ho til oss me ei personleg konsertforestilling om makt.

Iren Reppen er klar med siste del av ein trilogi om å vera … noko. Det starta med Det e hardt å være mainn, da Iren Reppen var ung skodespelar og artist. Ei rekke erfaringar rikere har ho nå kome fram til at det Det e hardt å være bitch.

Historiske og høgst levande Rudi Gard ligg idyllisk og inviterande til i solhellinga midt i eventyrlege Gudbrandsdalen. Vertskapet Nina og Øystein Rudi byr i lag med ei mengd gode hjelparar på ypperleg lokalmat, unike konsert- og serveringslokal, og kulturopplevingar frå øvste hylle i ei atmosfære det går gjetord om mellom både artistar og publikum.

https://www.rudigard.no/iren-reppen
 

Konsert på Himmelblå Brygge 20. august

Ylvingen.PNG

«Det e hardt» synger Iren Reppen med et glimt i øyet. Hun fabulerer over menn, over samliv og over det å stadig ville videre i livet. Alle de snodige valgene vi tar. Sammen med sine musikere skaper hun en  personlig konsert som kan få deg til å både gråte og le. Kanskje er det lett å konkludere med at «Det e hardt» dette livet. Men da er det viktig å ha det gøy mens det pågår.


Himmelblå Brygge på Ylvingen 
Vi ønsker dere velkommen til en aktiv øyopplevelse hos oss! Vi kan by på smakfull mat, fine aktiviteter, arrangementer og opplevelser for store og små. Gjengen fra SeilNorge går i land for sommeren og vi gleder oss til å ta i mot båtfolket, øybeboerne, sykkelturistene, kajakkpadlerne, bussturistene og alle andre som tar seg til Ylvingen.
 

After Work minikonsert fra «Det e hardt å være bitch» - Mo i Rana, Park 22 Byscena 9. september kl. 16.00

Få med deg et lite utdrag fra Iren Reppens kritikerroste konsertforestilling;  «Det e hardt å være bitch». Sammen med bandet forteller Iren historien om jenta fra Harstad som ble teatersjef, og hvordan det gikk. 

«Det e hardt» - Konsert på Park 22 Byscena, Mo i Rana 9. september

Byscenen Mo i Rana.png

Den røde tråden er alltid til stede i det Iren gjør, også i «Det e hardt». Konsertens blanding av gamle og nye sanger gir oss en tidsreise som bygges av de valgene vi tar, og de vi ikke tar. Hun håper å spre glede og tankevekkende historier gjennom melodier som fenger, og sangtekster som kanskje overrasker. Dette er en konsert med litt mer.
Sangene er skrevet sammen med komponisten Svein Gundersen.

«Musikalsk foredrag om ledelse» - 15. september (lukket arr.)

iren23.jpeg

Nasjonal kompetansetjeneste, TSB lederkonferanse 2022

Sted: Fornebu

Kan dette også være noe for deg og din bedrift? Les mer her

«Det e hardt å være bitch» - Konsert på Bokhandleren på Tofte 21.september

iren4.jpeg

Ronnie MAG Larsen driver bokhandelen helt syd i Asker og i løpet av kort tid har den blitt mer enn en bokhandel. Forfattermøter og mye mer. Vinteren 2020 ble Ronnie tildelt Kulturprisen i Asker og vinteren 2021 fikk han Gründerprisen i Asker.

Forhåndsbestill billetter her: https://tikkio.com/tickets/28574-iren-reppen-det-e-hardt-a-vaere-bch

Gjesteforestilling av «Det e hardt å være bitch» på Teateret Vårt i Molde
25. og 26. november

20210421-dnt-bitch-0645.jpg

Iren Reppens kritikerroste konsertforestilling. Sammen med bandet sitt forteller Iren historien om jenta fra Harstad som ble teatersjef, og hvordan det gikk.
 
Iren Reppen fikk makt som første kvinnelige teatersjef ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Gjør makt og posisjon noe med deg? Er det så moro som alle vil ha det til? Gjennom egne tekster og musikk av Svein Gundersen, tar Iren Reppen og bandet hennes dere med gjennom erfaringer, ambisjoner, håp, gjenkjennbare lederdilemmaer, fram til en slags erkjennelse. Det hele gjøres med den humor og nærhet som kjennetegner artisten Iren Reppen.

Teatret Vårt presenterer et repertoar av moderne og klassiske skuespill for barn, unge og voksne – av høy kvalitet. Teatret Vårt er også et nasjonalt teater som henter skuespillere fra andre teatre - og som gjestespiller på andre scener. Vi samarbeider også internasjonalt med andre teatre i Europa. Teatret Vårt har fast scene og hovedkontor i kulturbygget Plassen, sentralt i Molde sentrum. Teatret Vårt har også fast scene på Arbeideren, sentralt i Ålesund sentrum.  

Gjestespill «Det e hardt å være bitch» på Rogaland teater
24, 25 og 26 januar 2023

rogaland.PNG

Iren Reppens kritikerroste konsertforestilling. Sammen med bandet sitt forteller Iren historien om jenta fra Harstad som ble teatersjef, og hvordan det gikk.
 
Iren Reppen fikk makt som første kvinnelige teatersjef ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Gjør makt og posisjon noe med deg? Er det så moro som alle vil ha det til? Gjennom egne tekster og musikk av Svein Gundersen, tar Iren Reppen og bandet hennes dere med gjennom erfaringer, ambisjoner, håp, gjenkjennbare lederdilemmaer, fram til en slags erkjennelse. Det hele gjøres med den humor og nærhet som kjennetegner artisten Iren Reppen.

 

Rogaland teater ble etablert i Stavanger i 1947 og har markert seg som et av de ledende teatrene i Norge. I gjennomsnitt fremvises det årlig 400 - 500 forestillinger for et publikum på mellom 80 000 og 110 000. Rogaland Teater har ca. 100 ansatte, hvorav 24 årsverk er skuespillere. Teatret har egne verksteder som produserer alle kulisser, kostymer, parykker, osv.